ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

Thuiswerken_

Het digitaliseren van offline archieven en dit archief koppelen aan verschillende systemen is ons vakgebied. In onze jarenlange ervaring hebben we dit met succes gedaan voor diverse opdrachtgevers, bekijk hiervoor onze projecten.

Urgentie digitalisering voor uw organisatie

In deze bijzondere tijd, waarin veel werknemers vanuit huis werken, merken we des te meer hoe waardevol het is om direct toegang te kunnen hebben tot het digitale archief. We merken dat opdrachtgevers ons goed weten te vinden en we snappen de urgentie in deze tijd.

Onze werkzaamheden gaan door

Ook onze medewerkers werken vanuit huis, maar gelukkig kunnen onze programmeurs hun werkzaamheden prima op afstand doen. En op locatie, waar we de papieren archieven inscannen, hanteren we uiteraard het advies van RIVM met betrekking tot afstand en samenkomst van personen.

Ons aanbod

Gezien de urgentie voor onze opdrachtgevers werken we aan het zo snel en accuraat mogelijk digitaliseren van uw archief. Daarnaast zorgen we voor een optimale koppeling van met uw andere HR-, financiële, juridische of andersoortige systemen.

Neem gerust contact met ons op om te kijken op welke termijn we u hiermee kunnen ontzorgen, zodat u uw werk ook zo goed kunt voortzetten.

Wij werken onder andere voor