ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

Diensten_Hosting

Hosting

Hosting oplossingen voor uw data

2dA

Uw data specialist

Met een constante aanwas van data kan het tijdig vinden van de juiste informatie een ware uitdaging worden; Gebrek aan uniformiteit, diversiteit en complexiteit van archiefomgevingen en/of datastructuren vertragen werk- en denkprocessen. De waarde van uw digitale data raakt moeilijker ontsloten. Overbelasting van servercapaciteit en (archief/IT)medewerkers dreigt. Hosting bij 2dA kan een zekere uitkomst bieden.

(Kosten)efficiënt databeheer (g)een uitdaging
 

Hosting, ofwel externe archiefopslag van digitale data, blijkt verrassend vaak de meest efficiënte oplossing; Ook outsourcing van uw digitale data is een mogelijkheid die tot kostenbesparing, doeltreffende toegang en veilig beheer kunnen leiden. We informeren u graag. Een aantal voordelen alvast aangereikt:

1. Veilige archiefopslag

Digitale archiefdata wordt in externe databases opgeslagen. Vanuit het oogpunt van veiligheid – desgewenst – op meerdere locaties, in serveromgevingen die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en onder back-up condities die aansluiten op het verwachte gebruik en risico's.

2. Meest efficiënte toegang tot uw digitale archiefopslag

De beheeromgeving wordt ingericht op uw eisen en doelstellingen. Hiermee wordt uw digitale archief direct en vanaf elke locatie met een internetverbinding doorzoekbaar. Veilig, opmerkelijk snel en bijzonder gebruiksvriendelijk.

3. Optioneel: combinatie met een 2dA SEARCH Engine®

Door OCR-bewerking tijdens digitalisering (of nadien) zoekt u razendsnel in databestanden, ongeacht de omvang en complexiteit van uw structuren.

4. Optioneel: combinatie met een 2dA SHARE Centre®

Door combinatie met een 2dA SHARE Centre® laat u uw medewerkers overal en altijd – veilig – data oproepen, bewerken en delen. Via een eigen app op smartphone en tablet (iOS en Android) of via PC heeft u altijd geautoriseerde toegang tot deze extern opgeslagen digitale data. Waar en wanneer u dat wilt.

5. Versiebeheer mogelijk

Voor optimaal beheer van uw archiefopslag besteed u het versiebeheer aan 2dA uit; U bent verzekerd van de meest actuele data in uw archiefopslag en kunt zich volledig op uw corebusiness richten.

6. Custom made/-adapted

2dA biedt een producten range met standaard oplossingen, diverse deelpakketten en custom made applicaties

7. Kostenefficiënt

Kostenreductie o.a. door:
> Geen/beperkte eigen serverruimte, hard-/software en/of databeheer
> Verkorte zoektijden a.g.v. geautomatiseerd zoeken

"In de omgang met data staat veiligheid voorop_"

Wij werken onder andere voor