ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

Diensten_Share

Share

Hosting oplossingen voor uw data

2dA

Uw data specialist

2dA SHARE Centre® – Ultieme oplossing voor altijd en overal snel bewerken en delen van digitale data

Via uw eigen app op smartphone of tablet juridisch archiefmateriaal, personeelsdossiers of bouwvergunningen raadplegen, bewerken en delen… wat u ook zoekt, of voor anderen beschikbaar wilt stellen, het kan any time en on the spot! Met het innovatieve 2dA SHARE Centre® biedt 2dA software waarmee trefzeker data bewerken en delen binnen zelfs de grootste digitale archieven in een handomdraai te realiseren is. Of u voor het standaardpakket of een custom made oplossing kiest, u bent verzekerd van een veilige beheeromgeving, waarbinnen efficiënte data uitwisseling direct mogelijk is.

2dA SHARE Centre® – in combinatie met externe archiefopslag – werkt zo:

 1. Gebruiksvriendelijk oproepen, bewerken en delen
  Opmerkelijk snel en bijzonder gebruiksvriendelijk; Via een eigen app geautoriseerd opvragen, bewerken en delen via pc of de eigen app op smartphone en tablet (iOS en Android) kan via verschillende autorisatiemogelijkheden. Waar, wanneer en hoe lang u dat toestaat.
 2. Beheer- en zoekomgeving ingericht naar uw archiefopslag
  De digitale beheeromgeving wordt ingericht aansluitend op uw analoge archiefopslag. Uw doelstellingen zijn leidend. Uniformiteit en doelgerichtheid een vanzelfsprekendheid.
 3. Standaard en custom made oplossingen
  Afhankelijk van uw doelstellingen en budget
 4. Veilig
  Bij elke 2dA SHARE Centre®-oplossing wordt uw digitale archiefdata in externe databases opgeslagen. Vanuit het oogpunt van veiligheid op meerdere locaties, in serveromgevingen die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en onder back-up condities die aansluiten op verwacht gebruik en risico.
 5. Optioneel: In combinatie met 2dA SEARCH Engine® razendsnel doorzoeken
  Door toepassing van de 2dA SEARCH Engine® is uw digitale archief direct en vanaf elke locatie met een internetverbinding doorzoekbaar.
 6. Optioneel: Versiebeheer
  Ziet u de zorg voor uw archiefopslag graag helemaal optimaal en wilt u verzekerd zijn van de meest actuele data, dan besteedt u ook het versiebeheer uit. U kunt zich volledig en gerust op uw corebusiness richten.

TIP Contact de software specialisten van 2dA en vraag om een demonstratie.

"In de omgang met data staat veiligheid voorop_"

Wij werken onder andere voor