ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

Riel - Archiefopslag_

Archiefopslag – laat u verrassen door de mogelijkheden

digitalisering van analoog archiefmateriaal – en ook digitale dragers – is voor veel organisaties een verstandige keuze; Al dan niet in combinatie met een digitaliseringstraject, of scanning on demand.

Veel voorkomende redenen voor externe opslag zijn onder andere:
  • Archiefmateriaal wordt niet of nauwelijks nog geraadpleegd
  • Ruimte voor opslag van de – groeiende – hoeveelheid archiefmateriaal binnen de eigen organisatie mist
  • De eigen archiefruimte is verdeeld over meerdere locaties
  • De benodigde klimatologische omstandigheden doen het archiefmateriaal geen goed
  • De hoeveelheid archiefmateriaal vormt geen veilige combinatie met de aanwezigheid van mensen of materiaal
  • De kosten van eigen archiefopslag en -beheer overstijgen die van extern beheer
  • Opvragingen geschieden sneller in de externe opslag dan in de eigen situatie
  • Opslag blijkt gecombineerd met scanning on demand een efficiënte oplossing

Archiefopslag in Riel

Opslag van analoge data tijdens digitaliseringstrajecten gebeurt in speciale opslagruimten in de nabijheid van de scanvoorbereiding en digitaliseringsruimten van 2dA, of bij één van de vaste samenwerkingspartners. Ook voor de middellange en langdurige opslag van analoog en semi-digitaal archiefmateriaal kunt u daarom bij 2dA aankloppen.

Laat u verrassen door de vele toegepaste mogelijkheden, zoals deep storage concepten, scanning on demand of ander informatiebeheer. Verschillende opvraagcondities, specifieke veiligheidsvoorwaarden en exacte klimatologische condities bepalen de prijs. Laat u informeren voor een kostenvergelijk met uw huidige archiefsituatie, indien nodig kunnen wij ook uw digitaliseren.

Van Macharen tot Best en van Heeze tot St. Willebrord en van Roosendaal tot Genderen en van Deurne tot Andel worden wij gevonden en halen wij indien nodig uw archiefstukken op. Of u nu woont op de Kapelstraat, Hoogstraat of Rottenstraat in Macharen, op de de Ronde, De Gaaibank of Johannes Klingenstraat in Best, op de Hendric Everslaan, Doortje van de Konijnenberglaan of Henriëtte Pessersstraat in Heeze, op de Nachtegaalstraat, Lijsterstraat of Poppestraat in St. Willebrord, op de Hoveniersberg, Klein Brabant of Aanwas in Roosendaal, op de Notendijk, Provincialeweg-Zuid, Rondendans, Kerkstraat, Ruiterhof of Tol in Genderen, op de Peelhorst, Harmoniestraat of De Loop in Deurne,

Wij werken onder andere voor