ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

Papekop - Archiefopslag_

Archiefopslag – laat u verrassen door de mogelijkheden

digitalisering van analoog archiefmateriaal – en ook digitale dragers – is voor veel organisaties een verstandige keuze; Al dan niet in combinatie met een digitaliseringstraject, of scanning on demand.

Veel voorkomende redenen voor externe opslag zijn onder andere:
  • Archiefmateriaal wordt niet of nauwelijks nog geraadpleegd
  • Ruimte voor opslag van de – groeiende – hoeveelheid archiefmateriaal binnen de eigen organisatie mist
  • De eigen archiefruimte is verdeeld over meerdere locaties
  • De benodigde klimatologische omstandigheden doen het archiefmateriaal geen goed
  • De hoeveelheid archiefmateriaal vormt geen veilige combinatie met de aanwezigheid van mensen of materiaal
  • De kosten van eigen archiefopslag en -beheer overstijgen die van extern beheer
  • Opvragingen geschieden sneller in de externe opslag dan in de eigen situatie
  • Opslag blijkt gecombineerd met scanning on demand een efficiënte oplossing

Archiefopslag in Papekop

Opslag van analoge data tijdens digitaliseringstrajecten gebeurt in speciale opslagruimten in de nabijheid van de scanvoorbereiding en digitaliseringsruimten van 2dA, of bij één van de vaste samenwerkingspartners. Ook voor de middellange en langdurige opslag van analoog en semi-digitaal archiefmateriaal kunt u daarom bij 2dA aankloppen.

Laat u verrassen door de vele toegepaste mogelijkheden, zoals deep storage concepten, scanning on demand of ander informatiebeheer. Verschillende opvraagcondities, specifieke veiligheidsvoorwaarden en exacte klimatologische condities bepalen de prijs. Laat u informeren voor een kostenvergelijk met uw huidige archiefsituatie, indien nodig kunnen wij ook uw digitaliseren.

Van Benschop tot Hooglanderveen en van Haarzuilens tot Hekendorp en van Amstelhoek tot Bosch en Duin en van Leersum tot Harmelen worden wij gevonden en halen wij indien nodig uw archiefstukken op. Of u nu woont op de Boveneind ZZ, Zonnedauw, Oranje-Nassaustraat, Zeevliet, Broeksdijk of De Lansing in Benschop, op de Meester Smeetslaan, Caraïben, Domstraat, Daan Brouwerlaan, Het Veld of Trijntje Priempad in Hooglanderveen, op de Bochtdijk, Joostenlaan, De Bom, Haarzichtsingel, Rijneveldsche Boschpad of Haarzichtsingel in Haarzuilens, op de Adriaan Leeuwenhoekstraat, Graaf van Randwijckstraat of Zuringkade in Hekendorp, op de Piet Heinlaan, Burgemeester Fernhoutlaan of Amstelkade in Amstelhoek, op de Amersfoortseweg, Spoorlaan of Taxuslaan in Bosch en Duin, op de Koningin-Emmalaan, Roekenes of Nieuwe Steeg in Leersum,

Wij werken onder andere voor