ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

Oudesluis - Archiefopslag_

Archiefopslag – laat u verrassen door de mogelijkheden

digitalisering van analoog archiefmateriaal – en ook digitale dragers – is voor veel organisaties een verstandige keuze; Al dan niet in combinatie met een digitaliseringstraject, of scanning on demand.

Veel voorkomende redenen voor externe opslag zijn onder andere:
  • Archiefmateriaal wordt niet of nauwelijks nog geraadpleegd
  • Ruimte voor opslag van de – groeiende – hoeveelheid archiefmateriaal binnen de eigen organisatie mist
  • De eigen archiefruimte is verdeeld over meerdere locaties
  • De benodigde klimatologische omstandigheden doen het archiefmateriaal geen goed
  • De hoeveelheid archiefmateriaal vormt geen veilige combinatie met de aanwezigheid van mensen of materiaal
  • De kosten van eigen archiefopslag en -beheer overstijgen die van extern beheer
  • Opvragingen geschieden sneller in de externe opslag dan in de eigen situatie
  • Opslag blijkt gecombineerd met scanning on demand een efficiënte oplossing

Archiefopslag in Oudesluis

Opslag van analoge data tijdens digitaliseringstrajecten gebeurt in speciale opslagruimten in de nabijheid van de scanvoorbereiding en digitaliseringsruimten van 2dA, of bij één van de vaste samenwerkingspartners. Ook voor de middellange en langdurige opslag van analoog en semi-digitaal archiefmateriaal kunt u daarom bij 2dA aankloppen.

Laat u verrassen door de vele toegepaste mogelijkheden, zoals deep storage concepten, scanning on demand of ander informatiebeheer. Verschillende opvraagcondities, specifieke veiligheidsvoorwaarden en exacte klimatologische condities bepalen de prijs. Laat u informeren voor een kostenvergelijk met uw huidige archiefsituatie, indien nodig kunnen wij ook uw digitaliseren.

Van Lutjewinkel tot Spaarndam gem. Haarlem en van Halfweg tot Bergen aan Zee en van Breezand tot Muiderberg en van Zuidoostbeemster tot Spanbroek worden wij gevonden en halen wij indien nodig uw archiefstukken op. Of u nu woont op de Zeesluisweg, Groetpolderweg of Nobelstraat in Lutjewinkel, op de Kerklaan, Sluissteeg of Vissersstraat in Spaarndam gem. Haarlem, op de Julianastraat, Dr Schaepmanstraat, Oranje Nassaustraat, Houtrijkstraat, Wethouder van Essenweg of Amsterdamsestraatweg in Halfweg, op de Paadje van praat, Rehbockweg of Dal van Haasbroek in Bergen aan Zee, op de Muscarilaan, Tulpenstraat, Muntenerf, Kooyhaven, Molenvaart of Poldermanstraat in Breezand, op de Rembrandtlaan, van der Helstpark, Paulinelaan, Boekweit, Eikenlaan of G.H. Breitnerlaan in Muiderberg, op de Fertillonpad, Pieter Kramerstraat of Dirkjespeerpad in Zuidoostbeemster,

Wij werken onder andere voor