ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

Oud Gastel - Archiefopslag_

Archiefopslag – laat u verrassen door de mogelijkheden

digitalisering van analoog archiefmateriaal – en ook digitale dragers – is voor veel organisaties een verstandige keuze; Al dan niet in combinatie met een digitaliseringstraject, of scanning on demand.

Veel voorkomende redenen voor externe opslag zijn onder andere:
  • Archiefmateriaal wordt niet of nauwelijks nog geraadpleegd
  • Ruimte voor opslag van de – groeiende – hoeveelheid archiefmateriaal binnen de eigen organisatie mist
  • De eigen archiefruimte is verdeeld over meerdere locaties
  • De benodigde klimatologische omstandigheden doen het archiefmateriaal geen goed
  • De hoeveelheid archiefmateriaal vormt geen veilige combinatie met de aanwezigheid van mensen of materiaal
  • De kosten van eigen archiefopslag en -beheer overstijgen die van extern beheer
  • Opvragingen geschieden sneller in de externe opslag dan in de eigen situatie
  • Opslag blijkt gecombineerd met scanning on demand een efficiënte oplossing

Archiefopslag in Oud Gastel

Opslag van analoge data tijdens digitaliseringstrajecten gebeurt in speciale opslagruimten in de nabijheid van de scanvoorbereiding en digitaliseringsruimten van 2dA, of bij één van de vaste samenwerkingspartners. Ook voor de middellange en langdurige opslag van analoog en semi-digitaal archiefmateriaal kunt u daarom bij 2dA aankloppen.

Laat u verrassen door de vele toegepaste mogelijkheden, zoals deep storage concepten, scanning on demand of ander informatiebeheer. Verschillende opvraagcondities, specifieke veiligheidsvoorwaarden en exacte klimatologische condities bepalen de prijs. Laat u informeren voor een kostenvergelijk met uw huidige archiefsituatie, indien nodig kunnen wij ook uw digitaliseren.

Van Zegge tot Megen en van Wilbertoord tot Rijen en van Hapert tot Almkerk en van Lepelstraat tot Stampersgat worden wij gevonden en halen wij indien nodig uw archiefstukken op. Of u nu woont op de Tussenweg, Jacob van Lennepstraat of Nieuwstraat in Zegge, op de Graaf Alardstraat, Hoogduinsestraat of Engstraat in Megen, op de Varenstraat, Veenbesstraat of Marter in Wilbertoord, op de Anna Blamanstraat, Wilhelminaplein of Scholverbos in Rijen, op de Sterkepad, Melkweg of Corvus in Hapert, op de Graaf van Hornestraat, Mr. L.A. Donkerstraat of Binnenhof in Almkerk, op de Pastoor Dekkersstraat, Vagevuur of Slotweg in Lepelstraat,

Wij werken onder andere voor