ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

Oostknollendam - Archiefopslag_

Archiefopslag – laat u verrassen door de mogelijkheden

Externe opslag van analoog archiefmateriaal – en ook digitale dragers – is voor veel organisaties een verstandige keuze; Al dan niet in combinatie met een digitaliseringstraject, of scanning on demand.

Veel voorkomende redenen voor externe opslag zijn onder andere:
  • Archiefmateriaal wordt niet of nauwelijks nog geraadpleegd
  • Ruimte voor opslag van de – groeiende – hoeveelheid archiefmateriaal binnen de eigen organisatie mist
  • De eigen archiefruimte is verdeeld over meerdere locaties
  • De benodigde klimatologische omstandigheden doen het archiefmateriaal geen goed
  • De hoeveelheid archiefmateriaal vormt geen veilige combinatie met de aanwezigheid van mensen of materiaal
  • De kosten van eigen archiefopslag en -beheer overstijgen die van extern beheer
  • Opvragingen geschieden sneller in de externe opslag dan in de eigen situatie
  • Opslag blijkt gecombineerd met scanning on demand een efficiënte oplossing

Archiefopslag in Oostknollendam

Opslag van analoge data tijdens digitaliseringstrajecten gebeurt in speciale opslagruimten in de nabijheid van de scanvoorbereiding en digitaliseringsruimten van 2dA, of bij één van de vaste samenwerkingspartners. Ook voor de middellange en langdurige opslag van analoog en semi-digitaal archiefmateriaal kunt u daarom bij 2dA aankloppen.

Laat u verrassen door de vele toegepaste mogelijkheden, zoals deep storage concepten, scanning on demand of ander informatiebeheer. Verschillende opvraagcondities, specifieke veiligheidsvoorwaarden en exacte klimatologische condities bepalen de prijs. Laat u informeren voor een kostenvergelijk met uw huidige archiefsituatie, indien nodig kunnen wij ook uw archief digitaliseren.

Van Westwoud tot Enkhuizen en van Aerdenhout tot Anna Paulowna en van Limmen tot Westzaan en van Muiderberg tot Lijnden worden wij gevonden en halen wij indien nodig uw archiefstukken op. Of u nu woont op de Alexanderstraat, Binnenwijzend, Boogert, 't Spinder, Dr.Nuijensstraat of Schakelstraat in Westwoud, op de Kromme Elleboogsteeg, De Hoek of Noorderpoort in Enkhuizen, op de Marius Bauerlaan, Veldhof of Slingerweg in Aerdenhout, op de van Ewijckskade, Doorlaat, Veerweg, Karekietstraat, Fazantstraat of Koshof in Anna Paulowna, op de Geerkens, Veenpluis of Zwanebloem in Limmen, op de Cornelis G. Dekkerstraat, Kanaaldijk of J.J. Allanstraat in Westzaan, op de Flevolaan, Nicolaas Maeslaan, Rijksweg A1, Nicolaas Maeslaan, Watersnip of Kerkpad in Muiderberg,

Wij werken onder andere voor