ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

Oosterhout - Archiefopslag_

Archiefopslag – laat u verrassen door de mogelijkheden

Externe opslag van analoog archiefmateriaal – en ook digitale dragers – is voor veel organisaties een verstandige keuze; Al dan niet in combinatie met een digitaliseringstraject, of scanning on demand.

Veel voorkomende redenen voor externe opslag zijn onder andere:
  • Archiefmateriaal wordt niet of nauwelijks nog geraadpleegd
  • Ruimte voor opslag van de – groeiende – hoeveelheid archiefmateriaal binnen de eigen organisatie mist
  • De eigen archiefruimte is verdeeld over meerdere locaties
  • De benodigde klimatologische omstandigheden doen het archiefmateriaal geen goed
  • De hoeveelheid archiefmateriaal vormt geen veilige combinatie met de aanwezigheid van mensen of materiaal
  • De kosten van eigen archiefopslag en -beheer overstijgen die van extern beheer
  • Opvragingen geschieden sneller in de externe opslag dan in de eigen situatie
  • Opslag blijkt gecombineerd met scanning on demand een efficiënte oplossing

Archiefopslag in Oosterhout

Opslag van analoge data tijdens digitaliseringstrajecten gebeurt in speciale opslagruimten in de nabijheid van de scanvoorbereiding en digitaliseringsruimten van 2dA, of bij één van de vaste samenwerkingspartners. Ook voor de middellange en langdurige opslag van analoog en semi-digitaal archiefmateriaal kunt u daarom bij 2dA aankloppen.

Laat u verrassen door de vele toegepaste mogelijkheden, zoals deep storage concepten, scanning on demand of ander informatiebeheer. Verschillende opvraagcondities, specifieke veiligheidsvoorwaarden en exacte klimatologische condities bepalen de prijs. Laat u informeren voor een kostenvergelijk met uw huidige archiefsituatie, indien nodig kunnen wij ook uw archief digitaliseren.

Van Heeze tot Etten-Leur en van Reusel tot Kaatsheuvel en van Boxtel tot Deurne en van Zevenbergschen Hoek tot Waardhuizen worden wij gevonden en halen wij indien nodig uw archiefstukken op. Of u nu woont op de Buldersweg, Europaplein of de Kuiper in Heeze, op de Parallelweg, Turfijker of Vlaamse Gaai in Etten-Leur, op de Boegent, Buizerd of den Herd in Reusel, op de van Heeswijkstraat, Monseigneur Völkerstraat of Händelstraat in Kaatsheuvel, op de De Bocht, Bachstraat of Nieuwland in Boxtel, op de Diepenbroek, Doctor Huub van Doorneweg of Steenovenweg in Deurne, op de Vierde Weg, De Vier Uitersten of Korte Landekensweg in Zevenbergschen Hoek,

Wij werken onder andere voor