ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

Nieuwendijk - Archiefopslag_

Archiefopslag – laat u verrassen door de mogelijkheden

digitalisering van analoog archiefmateriaal – en ook digitale dragers – is voor veel organisaties een verstandige keuze; Al dan niet in combinatie met een digitaliseringstraject, of scanning on demand.

Veel voorkomende redenen voor externe opslag zijn onder andere:
  • Archiefmateriaal wordt niet of nauwelijks nog geraadpleegd
  • Ruimte voor opslag van de – groeiende – hoeveelheid archiefmateriaal binnen de eigen organisatie mist
  • De eigen archiefruimte is verdeeld over meerdere locaties
  • De benodigde klimatologische omstandigheden doen het archiefmateriaal geen goed
  • De hoeveelheid archiefmateriaal vormt geen veilige combinatie met de aanwezigheid van mensen of materiaal
  • De kosten van eigen archiefopslag en -beheer overstijgen die van extern beheer
  • Opvragingen geschieden sneller in de externe opslag dan in de eigen situatie
  • Opslag blijkt gecombineerd met scanning on demand een efficiënte oplossing

Archiefopslag in Nieuwendijk

Opslag van analoge data tijdens digitaliseringstrajecten gebeurt in speciale opslagruimten in de nabijheid van de scanvoorbereiding en digitaliseringsruimten van 2dA, of bij één van de vaste samenwerkingspartners. Ook voor de middellange en langdurige opslag van analoog en semi-digitaal archiefmateriaal kunt u daarom bij 2dA aankloppen.

Laat u verrassen door de vele toegepaste mogelijkheden, zoals deep storage concepten, scanning on demand of ander informatiebeheer. Verschillende opvraagcondities, specifieke veiligheidsvoorwaarden en exacte klimatologische condities bepalen de prijs. Laat u informeren voor een kostenvergelijk met uw huidige archiefsituatie, indien nodig kunnen wij ook uw digitaliseren.

Van Rijkevoort tot Biezenmortel en van Budel-Schoot tot Alphen en van Kruisland tot Lage Zwaluwe en van Deurne tot Rijkevoort-De Walsert worden wij gevonden en halen wij indien nodig uw archiefstukken op. Of u nu woont op de Hapsedijk, Rogstraat, Koningsspil, Hoge Akker, Aan de Capelle of Sportlaan in Rijkevoort, op de Prins Bernhardlaantje, Groenstraat of Brabantsehoek in Biezenmortel, op de Weth. Lammersplantsoen, Parallelweg of Schoolpad in Budel-Schoot, op de Looneind, Touwerij of Schellestraat in Alphen, op de Engelseweg, Princebosseweg of Turfakker in Kruisland, op de Harmoniepolder, Ganshoek, Drentelaan, Amerweg, Mandenmakerstraat of Landekensdijk in Lage Zwaluwe, op de Hilakkersteeg, Pastoor Roespark of Haydnstraat in Deurne,

Wij werken onder andere voor