ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

Nieuwehorne - Archiefopslag_

Archiefopslag – laat u verrassen door de mogelijkheden

digitalisering van analoog archiefmateriaal – en ook digitale dragers – is voor veel organisaties een verstandige keuze; Al dan niet in combinatie met een digitaliseringstraject, of scanning on demand.

Veel voorkomende redenen voor externe opslag zijn onder andere:
  • Archiefmateriaal wordt niet of nauwelijks nog geraadpleegd
  • Ruimte voor opslag van de – groeiende – hoeveelheid archiefmateriaal binnen de eigen organisatie mist
  • De eigen archiefruimte is verdeeld over meerdere locaties
  • De benodigde klimatologische omstandigheden doen het archiefmateriaal geen goed
  • De hoeveelheid archiefmateriaal vormt geen veilige combinatie met de aanwezigheid van mensen of materiaal
  • De kosten van eigen archiefopslag en -beheer overstijgen die van extern beheer
  • Opvragingen geschieden sneller in de externe opslag dan in de eigen situatie
  • Opslag blijkt gecombineerd met scanning on demand een efficiënte oplossing

Archiefopslag in Nieuwehorne

Opslag van analoge data tijdens digitaliseringstrajecten gebeurt in speciale opslagruimten in de nabijheid van de scanvoorbereiding en digitaliseringsruimten van 2dA, of bij één van de vaste samenwerkingspartners. Ook voor de middellange en langdurige opslag van analoog en semi-digitaal archiefmateriaal kunt u daarom bij 2dA aankloppen.

Laat u verrassen door de vele toegepaste mogelijkheden, zoals deep storage concepten, scanning on demand of ander informatiebeheer. Verschillende opvraagcondities, specifieke veiligheidsvoorwaarden en exacte klimatologische condities bepalen de prijs. Laat u informeren voor een kostenvergelijk met uw huidige archiefsituatie, indien nodig kunnen wij ook uw digitaliseren.

Van Pingjum tot Kimswerd en van Jutrijp tot Tjerkgaast en van Hollum tot Lippenhuizen en van Heerenveen tot Reduzum worden wij gevonden en halen wij indien nodig uw archiefstukken op. Of u nu woont op de Burenlaan, Molenlaan of Kerkpad in Pingjum, op de Harlingerweg, Duivengracht of Spaarlân in Kimswerd, op de Sinnewar, Iewei of Wite Jofferswei in Jutrijp, op de Gaestdyk, Riensleat of Jerdensdyk in Tjerkgaast, op de Jacob Visserpad, Abraham Fockstraat of Terpelânnen in Hollum, op de Trijehoek, Bûkenhage, Ald Hearrewei, De Buorren, Kobunderleantsje of Omgong in Lippenhuizen, op de Businesspark Friesland-West, Communicatielaan, Vergravingen, Tusken de Fjilden, Neptunus of Toellân in Heerenveen,

Wij werken onder andere voor