ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

BC SMASHING VERLENGT CONTRACT MET HOOFDSPONSOR 2DA

BC SMASHING VERLENGT CONTRACT MET HOOFDSPONSOR 2DA

Onlangs zijn de handtekeningen gezet onder het nieuwe sponsorcontract van onze langlopende hoofdsponsor 2dA Digital Intelligence. Dat betekent onder andere dat het 2dA logo nog zeker twee jaar op de voorkant van de shirts van onze competitiespelers zal prijken. Maar ook dat het eerste team in de Eredivisie de naam 2dA Smashing draagt.

Rick Thijssen, voorzitter van BC Smashing, is meer dan tevreden met de contractverlenging. “We mogen 2dA inmiddels al heel wat jaren onze hoofdsponsor noemen, en we zijn er trots op dat we ook voor de komende twee jaar hun support krijgen. We gaan alles uit de samenwerking halen om deze wederom te laten slagen. En we bedanken 2dA natuurlijk voor het grote vertrouwen in onze club.”

2dA, gevestigd in Nijmegen, zorgt er met hun diensten voor dat het archief van de toekomst 100% digitaal toegankelijk is. Het is dé digitaliseringspartner als het draait om doelgericht, vertrouwelijk en toekomst geschikt digitaliseren van analoge of deels digitale archieven. Meer informatie over 2dA Digital Intelligence vind je op de website www.2da.nl.

Naast hoofdsponsor 2dA hebben ook sponsoren Yoast en Badmintonplanet voor verlenging tot en met 2024 getekend.