ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

2dA presenteert aan Koningin Máxima en medewerkers SW Breed

2dA presenteert aan Koningin Máxima en medewerkers SW Breed

2dA heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in de genen; Digitaliseringprocessen en scanproducten zijn ontwikkeld op de foutloze inzet van medewerkers met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Nadat 2dA in het voorjaar van 2014 de afdeling Documentconversie van Breed heeft overgenomen is een twintigtal werknemers vanuit Breed permanent gedetacheerd in de operationele vestiging van 2dA in Renkum. Binnen een werk-/leerconstructie zijn zij vooral werkzaam in de scanvoorbereiding, het scanproces of als controleurs. Met de verworven kennis en ervaring is het uiteindelijk doel een flink aantal stappen dichterbij: regulier werken binnen 2dA of een andere commerciële organisatie.

Daarnaast heeft 2dA een viertal scanprojecten onder de aandacht gebracht waarin met name de geschiktheid van de SW-geïndiceerde medewerkers is benoemd; 2dA-directeur Peter van Anrooij: "Het succes van onze digitaliseringen begint met de geconcentreerde werkhouding van deze medewerkers; Dankzij de door hun geleverde kwaliteit leiden onze datacontrole- en optimalisering tot nagenoeg foutloze dataconversies. En het is precies die kwaliteit die onze opdrachtgevers de meest efficiënte toegang geeft tot de waarde van hun digitale data."

Ook Koningin Máxima luisterde geïnteresseerd in de informatiestand, waarin 2dA de digitaliseringsprojecten voor energieleverancier Alliander en het Radboudumc toelichtte. Daarnaast zijn de scanprojecten gepresenteerd voor het Havenziekenhuis en Triodos Bank, die 2dA in samenwerking met document management specialist Cintas, uitvoert. Hierbij zijn de snelheid van oproepbaarheid, multi-doorzoekbaarheid en de mogelijkheden van data-analyse dankzij de verkregen scankwaliteit uitgebreid aan de orde is geweest.