ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

Middelburg - Archiefopslag_

Archiefopslag – laat u verrassen door de mogelijkheden

Externe opslag van analoog archiefmateriaal – en ook digitale dragers – is voor veel organisaties een verstandige keuze; Al dan niet in combinatie met een digitaliseringstraject, of scanning on demand.

Veel voorkomende redenen voor externe opslag zijn onder andere:
  • Archiefmateriaal wordt niet of nauwelijks nog geraadpleegd
  • Ruimte voor opslag van de – groeiende – hoeveelheid archiefmateriaal binnen de eigen organisatie mist
  • De eigen archiefruimte is verdeeld over meerdere locaties
  • De benodigde klimatologische omstandigheden doen het archiefmateriaal geen goed
  • De hoeveelheid archiefmateriaal vormt geen veilige combinatie met de aanwezigheid van mensen of materiaal
  • De kosten van eigen archiefopslag en -beheer overstijgen die van extern beheer
  • Opvragingen geschieden sneller in de externe opslag dan in de eigen situatie
  • Opslag blijkt gecombineerd met scanning on demand een efficiënte oplossing

Archiefopslag in Middelburg

Opslag van analoge data tijdens digitaliseringstrajecten gebeurt in speciale opslagruimten in de nabijheid van de scanvoorbereiding en digitaliseringsruimten van 2dA, of bij één van de vaste samenwerkingspartners. Ook voor de middellange en langdurige opslag van analoog en semi-digitaal archiefmateriaal kunt u daarom bij 2dA aankloppen.

Laat u verrassen door de vele toegepaste mogelijkheden, zoals deep storage concepten, scanning on demand of ander informatiebeheer. Verschillende opvraagcondities, specifieke veiligheidsvoorwaarden en exacte klimatologische condities bepalen de prijs. Laat u informeren voor een kostenvergelijk met uw huidige archiefsituatie, indien nodig kunnen wij ook uw archief digitaliseren.

Van Zuidzande tot Retranchement en van Nieuw- en Sint Joosland tot Geersdijk en van Kloetinge tot Biervliet en van Nieuwvliet tot Kortgene worden wij gevonden en halen wij indien nodig uw archiefstukken op. Of u nu woont op de Sint Jorisstraat, Christoffelstraat of Kamerikstraat in Zuidzande, op de Wachtsluis, Eindstraat of Molenstraat in Retranchement, op de Veerdam, Quarleshavenstraat of Rijksweg A58 in Nieuw- en Sint Joosland, op de Burg P Wissestraat, Burgemeester P. Wissestraat of Geersdijkseweg in Geersdijk, op de Kasteelweg, Stadhoekweg of Wrangeweg in Kloetinge, op de Schenkeldijk, Kapitalendam of Passageuleweg in Biervliet, op de Ter Moere, Bruggendijk of Molenweg in Nieuwvliet,

Wij werken onder andere voor