ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

Linden - Archiefopslag_

Archiefopslag – laat u verrassen door de mogelijkheden

digitalisering van analoog archiefmateriaal – en ook digitale dragers – is voor veel organisaties een verstandige keuze; Al dan niet in combinatie met een digitaliseringstraject, of scanning on demand.

Veel voorkomende redenen voor externe opslag zijn onder andere:
  • Archiefmateriaal wordt niet of nauwelijks nog geraadpleegd
  • Ruimte voor opslag van de – groeiende – hoeveelheid archiefmateriaal binnen de eigen organisatie mist
  • De eigen archiefruimte is verdeeld over meerdere locaties
  • De benodigde klimatologische omstandigheden doen het archiefmateriaal geen goed
  • De hoeveelheid archiefmateriaal vormt geen veilige combinatie met de aanwezigheid van mensen of materiaal
  • De kosten van eigen archiefopslag en -beheer overstijgen die van extern beheer
  • Opvragingen geschieden sneller in de externe opslag dan in de eigen situatie
  • Opslag blijkt gecombineerd met scanning on demand een efficiënte oplossing

Archiefopslag in Linden

Opslag van analoge data tijdens digitaliseringstrajecten gebeurt in speciale opslagruimten in de nabijheid van de scanvoorbereiding en digitaliseringsruimten van 2dA, of bij één van de vaste samenwerkingspartners. Ook voor de middellange en langdurige opslag van analoog en semi-digitaal archiefmateriaal kunt u daarom bij 2dA aankloppen.

Laat u verrassen door de vele toegepaste mogelijkheden, zoals deep storage concepten, scanning on demand of ander informatiebeheer. Verschillende opvraagcondities, specifieke veiligheidsvoorwaarden en exacte klimatologische condities bepalen de prijs. Laat u informeren voor een kostenvergelijk met uw huidige archiefsituatie, indien nodig kunnen wij ook uw digitaliseren.

Van Lage Mierde tot Hoeven en van Katwijk NB tot Molenschot en van Schaijk tot Biest-Houtakker en van Standdaarbuiten tot Riethoven worden wij gevonden en halen wij indien nodig uw archiefstukken op. Of u nu woont op de Koningshoek, Roobeemd of 't Laar in Lage Mierde, op de Leuvenhoek, Eerste Molenweg of Korenbloemlaan in Hoeven, op de Nielt, Havenlaan of Keersluisweg in Katwijk NB, op de Raakeindse Kerkweg, Rijksweg of Pastoor van Goethemstraat in Molenschot, op de Vang, Hegveld, Postiljonstraat, de Herd, De Korte Louwstraat of Hoogheistraat in Schaijk, op de Bosscheweg, Rentmeestersdijk of Hoefpad in Biest-Houtakker, op de Korenhoek, Oude Kerkstraat of Oudendijk in Standdaarbuiten,

Wij werken onder andere voor