ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

Limmen - Archiefopslag_

Archiefopslag – laat u verrassen door de mogelijkheden

digitalisering van analoog archiefmateriaal – en ook digitale dragers – is voor veel organisaties een verstandige keuze; Al dan niet in combinatie met een digitaliseringstraject, of scanning on demand.

Veel voorkomende redenen voor externe opslag zijn onder andere:
  • Archiefmateriaal wordt niet of nauwelijks nog geraadpleegd
  • Ruimte voor opslag van de – groeiende – hoeveelheid archiefmateriaal binnen de eigen organisatie mist
  • De eigen archiefruimte is verdeeld over meerdere locaties
  • De benodigde klimatologische omstandigheden doen het archiefmateriaal geen goed
  • De hoeveelheid archiefmateriaal vormt geen veilige combinatie met de aanwezigheid van mensen of materiaal
  • De kosten van eigen archiefopslag en -beheer overstijgen die van extern beheer
  • Opvragingen geschieden sneller in de externe opslag dan in de eigen situatie
  • Opslag blijkt gecombineerd met scanning on demand een efficiënte oplossing

Archiefopslag in Limmen

Opslag van analoge data tijdens digitaliseringstrajecten gebeurt in speciale opslagruimten in de nabijheid van de scanvoorbereiding en digitaliseringsruimten van 2dA, of bij één van de vaste samenwerkingspartners. Ook voor de middellange en langdurige opslag van analoog en semi-digitaal archiefmateriaal kunt u daarom bij 2dA aankloppen.

Laat u verrassen door de vele toegepaste mogelijkheden, zoals deep storage concepten, scanning on demand of ander informatiebeheer. Verschillende opvraagcondities, specifieke veiligheidsvoorwaarden en exacte klimatologische condities bepalen de prijs. Laat u informeren voor een kostenvergelijk met uw huidige archiefsituatie, indien nodig kunnen wij ook uw digitaliseren.

Van Markenbinnen tot Broek op Langedijk en van Aartswoud tot Wijdenes en van Wieringerwerf tot Nieuw-Vennep en van Oterleek tot Lisserbroek worden wij gevonden en halen wij indien nodig uw archiefstukken op. Of u nu woont op de Provincialeweg, Schakelstraat of Starnmeerdijk in Markenbinnen, op de Smient, Abinoort of Reiger in Broek op Langedijk, op de De Bongerd, 't Blôte Bienepad of Schoolstraat in Aartswoud, op de Blokdijk, 't Wuiver, Lekerweg, Middenweg of Wijmers in Wijdenes, op de Strekel, Mercuriusstraat of Schoffel in Wieringerwerf, op de Van Bemmelenstraat, Beinsdorpstraat, Rijnpoort, Leidsepoort, Luzernestraat of Meeresteinsingel in Nieuw-Vennep, op de Hornstraat, Lange Molenweg of Dorpsstraat in Oterleek,

Wij werken onder andere voor