ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

Lekkerkerk - Archiefopslag_

Archiefopslag – laat u verrassen door de mogelijkheden

digitalisering van analoog archiefmateriaal – en ook digitale dragers – is voor veel organisaties een verstandige keuze; Al dan niet in combinatie met een digitaliseringstraject, of scanning on demand.

Veel voorkomende redenen voor externe opslag zijn onder andere:
  • Archiefmateriaal wordt niet of nauwelijks nog geraadpleegd
  • Ruimte voor opslag van de – groeiende – hoeveelheid archiefmateriaal binnen de eigen organisatie mist
  • De eigen archiefruimte is verdeeld over meerdere locaties
  • De benodigde klimatologische omstandigheden doen het archiefmateriaal geen goed
  • De hoeveelheid archiefmateriaal vormt geen veilige combinatie met de aanwezigheid van mensen of materiaal
  • De kosten van eigen archiefopslag en -beheer overstijgen die van extern beheer
  • Opvragingen geschieden sneller in de externe opslag dan in de eigen situatie
  • Opslag blijkt gecombineerd met scanning on demand een efficiënte oplossing

Archiefopslag in Lekkerkerk

Opslag van analoge data tijdens digitaliseringstrajecten gebeurt in speciale opslagruimten in de nabijheid van de scanvoorbereiding en digitaliseringsruimten van 2dA, of bij één van de vaste samenwerkingspartners. Ook voor de middellange en langdurige opslag van analoog en semi-digitaal archiefmateriaal kunt u daarom bij 2dA aankloppen.

Laat u verrassen door de vele toegepaste mogelijkheden, zoals deep storage concepten, scanning on demand of ander informatiebeheer. Verschillende opvraagcondities, specifieke veiligheidsvoorwaarden en exacte klimatologische condities bepalen de prijs. Laat u informeren voor een kostenvergelijk met uw huidige archiefsituatie, indien nodig kunnen wij ook uw digitaliseren.

Van Maassluis tot Mijnsheerenland en van Bergambacht tot Pijnacker en van Hoek van Holland tot Abbenbroek en van Bodegraven tot Nieuw-Lekkerland worden wij gevonden en halen wij indien nodig uw archiefstukken op. Of u nu woont op de Zuidbuurt, Tooroplaan of Kreek in Maassluis, op de Landheerlaan, Vorderban of Burgemeester Van Walsumstraat in Mijnsheerenland, op de Jan Blankenstraat, Burgemeester Diepenhorststraat, Klaproos, Leeuwerik, N210 rotonde De Wetering of Boomgaard in Bergambacht, op de Tochtweg, Veldkerserf of Meidoornlaan in Pijnacker, op de President van Heelstraat, Badweg, Eenhoornstraat, Duinweg, Dick de Haaslaan of Wil Vinjéstraat in Hoek van Holland, op de Groeneweg, Moerseweg of Katerwaalsedijk in Abbenbroek, op de Kavelpad, Boesemsingel, J.C. Hoogendoornlaan, Aakpad, Gentiaan of Monnikskap in Bodegraven,

Wij werken onder andere voor