ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

Katwoude - Archiefopslag_

Archiefopslag – laat u verrassen door de mogelijkheden

digitalisering van analoog archiefmateriaal – en ook digitale dragers – is voor veel organisaties een verstandige keuze; Al dan niet in combinatie met een digitaliseringstraject, of scanning on demand.

Veel voorkomende redenen voor externe opslag zijn onder andere:
  • Archiefmateriaal wordt niet of nauwelijks nog geraadpleegd
  • Ruimte voor opslag van de – groeiende – hoeveelheid archiefmateriaal binnen de eigen organisatie mist
  • De eigen archiefruimte is verdeeld over meerdere locaties
  • De benodigde klimatologische omstandigheden doen het archiefmateriaal geen goed
  • De hoeveelheid archiefmateriaal vormt geen veilige combinatie met de aanwezigheid van mensen of materiaal
  • De kosten van eigen archiefopslag en -beheer overstijgen die van extern beheer
  • Opvragingen geschieden sneller in de externe opslag dan in de eigen situatie
  • Opslag blijkt gecombineerd met scanning on demand een efficiënte oplossing

Archiefopslag in Katwoude

Opslag van analoge data tijdens digitaliseringstrajecten gebeurt in speciale opslagruimten in de nabijheid van de scanvoorbereiding en digitaliseringsruimten van 2dA, of bij één van de vaste samenwerkingspartners. Ook voor de middellange en langdurige opslag van analoog en semi-digitaal archiefmateriaal kunt u daarom bij 2dA aankloppen.

Laat u verrassen door de vele toegepaste mogelijkheden, zoals deep storage concepten, scanning on demand of ander informatiebeheer. Verschillende opvraagcondities, specifieke veiligheidsvoorwaarden en exacte klimatologische condities bepalen de prijs. Laat u informeren voor een kostenvergelijk met uw huidige archiefsituatie, indien nodig kunnen wij ook uw digitaliseren.

Van Broek in Waterland tot Breukeleveen en van Oude Meer tot Hoofddorp en van Oostzaan tot Egmond aan den Hoef en van Wormer tot Graft worden wij gevonden en halen wij indien nodig uw archiefstukken op. Of u nu woont op de West Weer, Burgemeester Peereboomweg of Zuiderbrug in Broek in Waterland, op de Nieuweweg of Herenweg in Breukeleveen, op de Oude Meerweg, Ringvaart-Aalsmeerderdijk, Fokkerweg, Schipholdijk, Breguetlaan of Fokkerweg in Oude Meer, op de Zalkerbos, Jan P. Sweelincksingel, Breeburgsingel, Ter Veenlaan, Oksholm of Heerhugowaardstraat in Hoofddorp, op de Hooiijzer, Dokter Keijzerhof of Skoon in Oostzaan, op de De Oude Watergeul, Prins Willem Alexanderlaan of van Oldenborghweg in Egmond aan den Hoef, op de Wormerringdijk, Ventjagersplein of Mercuriusweg in Wormer,

Wij werken onder andere voor