ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

Heteren - Archiefopslag_

Archiefopslag – laat u verrassen door de mogelijkheden

Externe opslag van analoog archiefmateriaal – en ook digitale dragers – is voor veel organisaties een verstandige keuze; Al dan niet in combinatie met een digitaliseringstraject, of scanning on demand.

Veel voorkomende redenen voor externe opslag zijn onder andere:

Archiefmateriaal wordt niet of nauwelijks nog geraadpleegd

Ruimte voor opslag van de – groeiende – hoeveelheid archiefmateriaal binnen de eigen organisatie mist

De eigen archiefruimte is verdeeld over meerdere locaties

De benodigde klimatologische omstandigheden doen het archiefmateriaal geen goed

De hoeveelheid archiefmateriaal vormt geen veilige combinatie met de aanwezigheid van mensen of materiaal

De kosten van eigen archiefopslag en -beheer overstijgen die van extern beheer

Opvragingen geschieden sneller in de externe opslag dan in de eigen situatie

Opslag blijkt gecombineerd met scanning on demand een efficiënte oplossing

Opslag van analoge data tijdens digitaliseringstrajecten gebeurt in speciale opslagruimten in de nabijheid van de scanvoorbereiding en digitaliseringsruimten van 2dA, of bij één van de vaste samenwerkingspartners. Ook voor de middellange en langdurige opslag van analoog en semi-digitaal archiefmateriaal kunt u daarom bij 2dA aankloppen.

Laat u verrassen door de vele toegepaste mogelijkheden, zoals deep storage concepten, scanning on demand of ander informatiebeheer. Verschillende opvraagcondities, specifieke veiligheidsvoorwaarden en exacte klimatologische condities bepalen de prijs. Laat u informeren voor een kostenvergelijk met uw huidige archiefsituatie, indien nodig kunnen wij ook uw archief digitaliseren.

Van Bern tot Harskamp en van Wadenoijen tot Vaassen en van Heelsum tot Zoelen en van Hoog-Keppel tot Overasselt worden wij gevonden en halen wij indien nodig uw archiefstukken op. Of u nu woont op de Kloosterstraat, Veerweg of Bergsche Maasdijk in Bern, op de 't Zandwater, Ossenweg of Kraaikamperweg in Harskamp, op de De Henich, Het Molenblok of Buitenplaats Nijenrode in Wadenoijen, op de Peppelweg, Kerkenkampweg of ter Heerdtspad in Vaassen, op de Bazuin, Torenlaan of Papyruslaan in Heelsum, op de Oost Kanaalweg, Beemdsestraat of Mauriksestraat in Zoelen, op de Brinkenhorst, Ulenpaslaan of Doesburgsepad in Hoog-Keppel,

Wij werken onder andere voor