ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

Groet - Archiefopslag_

Archiefopslag – laat u verrassen door de mogelijkheden

digitalisering van analoog archiefmateriaal – en ook digitale dragers – is voor veel organisaties een verstandige keuze; Al dan niet in combinatie met een digitaliseringstraject, of scanning on demand.

Veel voorkomende redenen voor externe opslag zijn onder andere:
  • Archiefmateriaal wordt niet of nauwelijks nog geraadpleegd
  • Ruimte voor opslag van de – groeiende – hoeveelheid archiefmateriaal binnen de eigen organisatie mist
  • De eigen archiefruimte is verdeeld over meerdere locaties
  • De benodigde klimatologische omstandigheden doen het archiefmateriaal geen goed
  • De hoeveelheid archiefmateriaal vormt geen veilige combinatie met de aanwezigheid van mensen of materiaal
  • De kosten van eigen archiefopslag en -beheer overstijgen die van extern beheer
  • Opvragingen geschieden sneller in de externe opslag dan in de eigen situatie
  • Opslag blijkt gecombineerd met scanning on demand een efficiënte oplossing

Archiefopslag in Groet

Opslag van analoge data tijdens digitaliseringstrajecten gebeurt in speciale opslagruimten in de nabijheid van de scanvoorbereiding en digitaliseringsruimten van 2dA, of bij één van de vaste samenwerkingspartners. Ook voor de middellange en langdurige opslag van analoog en semi-digitaal archiefmateriaal kunt u daarom bij 2dA aankloppen.

Laat u verrassen door de vele toegepaste mogelijkheden, zoals deep storage concepten, scanning on demand of ander informatiebeheer. Verschillende opvraagcondities, specifieke veiligheidsvoorwaarden en exacte klimatologische condities bepalen de prijs. Laat u informeren voor een kostenvergelijk met uw huidige archiefsituatie, indien nodig kunnen wij ook uw digitaliseren.

Van Kwadijk tot Barsingerhorn en van Waarland tot Wognum en van Volendam tot Heerhugowaard en van Burgerbrug tot Venhuizen worden wij gevonden en halen wij indien nodig uw archiefstukken op. Of u nu woont op de Kwadijk, Durkweg of Oude Gouw in Kwadijk, op de Klaas Swaagweg, Poepskade, De Vaart, De Vaart, Klaas Swaagweg of Koningsweg in Barsingerhorn, op de Lantmanstraat, Sabinahof, Nieuwboerweg, Smuigelweg, Jonkerstraat of De Streng in Waarland, op de Emmalaan, Comicelaan of Het Bon in Wognum, op de Zilverijzer, Wijnand Nieuwenkampstraat of Populierenlaan in Volendam, op de November, Hemelboog Binnen of Rhodoniet in Heerhugowaard, op de Zwanenplein, Ruigeweg of Den Gouden Hoeck in Burgerbrug,

Wij werken onder andere voor