ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

Didam - Archiefopslag_

Archiefopslag – laat u verrassen door de mogelijkheden

Externe opslag van analoog archiefmateriaal – en ook digitale dragers – is voor veel organisaties een verstandige keuze; Al dan niet in combinatie met een digitaliseringstraject, of scanning on demand.

Veel voorkomende redenen voor externe opslag zijn onder andere:
  • Archiefmateriaal wordt niet of nauwelijks nog geraadpleegd
  • Ruimte voor opslag van de – groeiende – hoeveelheid archiefmateriaal binnen de eigen organisatie mist
  • De eigen archiefruimte is verdeeld over meerdere locaties
  • De benodigde klimatologische omstandigheden doen het archiefmateriaal geen goed
  • De hoeveelheid archiefmateriaal vormt geen veilige combinatie met de aanwezigheid van mensen of materiaal
  • De kosten van eigen archiefopslag en -beheer overstijgen die van extern beheer
  • Opvragingen geschieden sneller in de externe opslag dan in de eigen situatie
  • Opslag blijkt gecombineerd met scanning on demand een efficiënte oplossing

Archiefopslag in Didam

Opslag van analoge data tijdens digitaliseringstrajecten gebeurt in speciale opslagruimten in de nabijheid van de scanvoorbereiding en digitaliseringsruimten van 2dA, of bij één van de vaste samenwerkingspartners. Ook voor de middellange en langdurige opslag van analoog en semi-digitaal archiefmateriaal kunt u daarom bij 2dA aankloppen.

Laat u verrassen door de vele toegepaste mogelijkheden, zoals deep storage concepten, scanning on demand of ander informatiebeheer. Verschillende opvraagcondities, specifieke veiligheidsvoorwaarden en exacte klimatologische condities bepalen de prijs. Laat u informeren voor een kostenvergelijk met uw huidige archiefsituatie, indien nodig kunnen wij ook uw archief digitaliseren.

Van Kerk Avezaath tot Halle en van Teuge tot Buurmalsen en van Wijnbergen tot Erlecom en van Heelsum tot Hoenderloo worden wij gevonden en halen wij indien nodig uw archiefstukken op. Of u nu woont op de Hamse Biezen, Thedingsweert, Daver, Hamse Biezen, Daver of Molenstraat in Kerk Avezaath, op de Meuhoek, Heidevloed of Neijenkampweg in Halle, op de Ambonstraat, Hessenlaan of Beukelaarsweg in Teuge, op de Woonark "de Swaen" nabij Lingebrug, Beatrixstraat, Caravan bij Kruisweg 1, Rooimond, Kornedijk of Woonark "de Swaen" nabij Lingebrug in Buurmalsen, op de Waalseweg, Doetinchemseweg of Hommekensweg in Wijnbergen, op de Erlecomsedam, Kerkdijk of Erlecomseweg in Erlecom, op de Crocuslaan, Gilde of Gardiaan in Heelsum,

Wij werken onder andere voor