ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

de Hoef - Archiefopslag_

Archiefopslag – laat u verrassen door de mogelijkheden

digitalisering van analoog archiefmateriaal – en ook digitale dragers – is voor veel organisaties een verstandige keuze; Al dan niet in combinatie met een digitaliseringstraject, of scanning on demand.

Veel voorkomende redenen voor externe opslag zijn onder andere:
  • Archiefmateriaal wordt niet of nauwelijks nog geraadpleegd
  • Ruimte voor opslag van de – groeiende – hoeveelheid archiefmateriaal binnen de eigen organisatie mist
  • De eigen archiefruimte is verdeeld over meerdere locaties
  • De benodigde klimatologische omstandigheden doen het archiefmateriaal geen goed
  • De hoeveelheid archiefmateriaal vormt geen veilige combinatie met de aanwezigheid van mensen of materiaal
  • De kosten van eigen archiefopslag en -beheer overstijgen die van extern beheer
  • Opvragingen geschieden sneller in de externe opslag dan in de eigen situatie
  • Opslag blijkt gecombineerd met scanning on demand een efficiënte oplossing

Archiefopslag in de Hoef

Opslag van analoge data tijdens digitaliseringstrajecten gebeurt in speciale opslagruimten in de nabijheid van de scanvoorbereiding en digitaliseringsruimten van 2dA, of bij één van de vaste samenwerkingspartners. Ook voor de middellange en langdurige opslag van analoog en semi-digitaal archiefmateriaal kunt u daarom bij 2dA aankloppen.

Laat u verrassen door de vele toegepaste mogelijkheden, zoals deep storage concepten, scanning on demand of ander informatiebeheer. Verschillende opvraagcondities, specifieke veiligheidsvoorwaarden en exacte klimatologische condities bepalen de prijs. Laat u informeren voor een kostenvergelijk met uw huidige archiefsituatie, indien nodig kunnen wij ook uw digitaliseren.

Van t Goy tot Zeist en van Woerden tot Lopikerkapel en van Driebergen-Rijsenburg tot De Meern en van Austerlitz tot Rhenen worden wij gevonden en halen wij indien nodig uw archiefstukken op. Of u nu woont op de De Wiese, Kapelleweg of Tuurdijk in t Goy, op de Violetlaan, Van de Poll-laan of Middellaan in Zeist, op de Meidoornstraat, Theeroosweide, Nieuwendijk, Forintdreef, Weidepad of Inarimeer in Woerden, op de Enge IJsselweg, Kortland of Batuwseweg in Lopikerkapel, op de Wethouder Verhaarlaan, De Sluis of Wim Harzinghof in Driebergen-Rijsenburg, op de Genialisweg, Zandweg, Aart van der Leeuwlaan, Aardaker, Gelderpolder of Ed Hoorniklaan in De Meern, op de De Beaufortweg, Woudenbergseweg of Dorpsplein in Austerlitz,

Wij werken onder andere voor