ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

Bunde - Archiefopslag_

Archiefopslag – laat u verrassen door de mogelijkheden

digitalisering van analoog archiefmateriaal – en ook digitale dragers – is voor veel organisaties een verstandige keuze; Al dan niet in combinatie met een digitaliseringstraject, of scanning on demand.

Veel voorkomende redenen voor externe opslag zijn onder andere:
  • Archiefmateriaal wordt niet of nauwelijks nog geraadpleegd
  • Ruimte voor opslag van de – groeiende – hoeveelheid archiefmateriaal binnen de eigen organisatie mist
  • De eigen archiefruimte is verdeeld over meerdere locaties
  • De benodigde klimatologische omstandigheden doen het archiefmateriaal geen goed
  • De hoeveelheid archiefmateriaal vormt geen veilige combinatie met de aanwezigheid van mensen of materiaal
  • De kosten van eigen archiefopslag en -beheer overstijgen die van extern beheer
  • Opvragingen geschieden sneller in de externe opslag dan in de eigen situatie
  • Opslag blijkt gecombineerd met scanning on demand een efficiënte oplossing

Archiefopslag in Bunde

Opslag van analoge data tijdens digitaliseringstrajecten gebeurt in speciale opslagruimten in de nabijheid van de scanvoorbereiding en digitaliseringsruimten van 2dA, of bij één van de vaste samenwerkingspartners. Ook voor de middellange en langdurige opslag van analoog en semi-digitaal archiefmateriaal kunt u daarom bij 2dA aankloppen.

Laat u verrassen door de vele toegepaste mogelijkheden, zoals deep storage concepten, scanning on demand of ander informatiebeheer. Verschillende opvraagcondities, specifieke veiligheidsvoorwaarden en exacte klimatologische condities bepalen de prijs. Laat u informeren voor een kostenvergelijk met uw huidige archiefsituatie, indien nodig kunnen wij ook uw digitaliseren.

Van Tegelen tot Simpelveld en van Melick tot Maastricht en van Nieuwstadt tot Berg en Terblijt en van Siebengewald tot Mook worden wij gevonden en halen wij indien nodig uw archiefstukken op. Of u nu woont op de Grotestraat, Gulickstraat of Salvatorstraat in Tegelen, op de Kromstraat, Gaasstraat of Puntelstraat in Simpelveld, op de Dorpsstraat, Melicker Sand Veld of Armstrongerf in Melick, op de Adam van Harenstraat, Attilaweg, Finestraat, Patrijzenpad, Peerdekensruwe of Rijksweg A79 in Maastricht, op de Klisweg, Op de Brug of Rozenstraat in Nieuwstadt, op de Koelebösj, Rosaliesbergpad, Bemelerheidepad, Pater Tilliestraat, Zwaluwstraat of Mariamunsterpad in Berg en Terblijt, op de Gochsedijk, Wethouder Weijsstraat of Pannenweg in Siebengewald,

Wij werken onder andere voor