ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

Bredevoort - Archiefopslag_

Archiefopslag – laat u verrassen door de mogelijkheden

digitalisering van analoog archiefmateriaal – en ook digitale dragers – is voor veel organisaties een verstandige keuze; Al dan niet in combinatie met een digitaliseringstraject, of scanning on demand.

Veel voorkomende redenen voor externe opslag zijn onder andere:
  • Archiefmateriaal wordt niet of nauwelijks nog geraadpleegd
  • Ruimte voor opslag van de – groeiende – hoeveelheid archiefmateriaal binnen de eigen organisatie mist
  • De eigen archiefruimte is verdeeld over meerdere locaties
  • De benodigde klimatologische omstandigheden doen het archiefmateriaal geen goed
  • De hoeveelheid archiefmateriaal vormt geen veilige combinatie met de aanwezigheid van mensen of materiaal
  • De kosten van eigen archiefopslag en -beheer overstijgen die van extern beheer
  • Opvragingen geschieden sneller in de externe opslag dan in de eigen situatie
  • Opslag blijkt gecombineerd met scanning on demand een efficiënte oplossing

Archiefopslag in Bredevoort

Opslag van analoge data tijdens digitaliseringstrajecten gebeurt in speciale opslagruimten in de nabijheid van de scanvoorbereiding en digitaliseringsruimten van 2dA, of bij één van de vaste samenwerkingspartners. Ook voor de middellange en langdurige opslag van analoog en semi-digitaal archiefmateriaal kunt u daarom bij 2dA aankloppen.

Laat u verrassen door de vele toegepaste mogelijkheden, zoals deep storage concepten, scanning on demand of ander informatiebeheer. Verschillende opvraagcondities, specifieke veiligheidsvoorwaarden en exacte klimatologische condities bepalen de prijs. Laat u informeren voor een kostenvergelijk met uw huidige archiefsituatie, indien nodig kunnen wij ook uw digitaliseren.

Van Hemmen tot Brakel en van Deil tot Doorwerth en van t Loo Oldebroek tot Klarenbeek en van Bredevoort tot Voorst worden wij gevonden en halen wij indien nodig uw archiefstukken op. Of u nu woont op de Wuustweg, Dorpsstraat of Molenstraat in Hemmen, op de Molenkampsweg, Leuvensveldseweg of Waarddijk in Brakel, op de Benedeneindseweg, Appelhof of Luchtenburgstraat in Deil, op de Baron van Brakelllaan, Waldeck Pyrmontlaan of Bachlaan in Doorwerth, op de Vreeweg, Broekeroordsweg of Stuivezandsweg in t Loo Oldebroek, op de Hooiland, Knypn-Steghe of Ooster Broeksweg in Klarenbeek, op de Bastion Stoltenborg, Feckengeste of Markt in Bredevoort,

Wij werken onder andere voor