ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

Boxmeer - Archiefopslag_

Archiefopslag – laat u verrassen door de mogelijkheden

digitalisering van analoog archiefmateriaal – en ook digitale dragers – is voor veel organisaties een verstandige keuze; Al dan niet in combinatie met een digitaliseringstraject, of scanning on demand.

Veel voorkomende redenen voor externe opslag zijn onder andere:
  • Archiefmateriaal wordt niet of nauwelijks nog geraadpleegd
  • Ruimte voor opslag van de – groeiende – hoeveelheid archiefmateriaal binnen de eigen organisatie mist
  • De eigen archiefruimte is verdeeld over meerdere locaties
  • De benodigde klimatologische omstandigheden doen het archiefmateriaal geen goed
  • De hoeveelheid archiefmateriaal vormt geen veilige combinatie met de aanwezigheid van mensen of materiaal
  • De kosten van eigen archiefopslag en -beheer overstijgen die van extern beheer
  • Opvragingen geschieden sneller in de externe opslag dan in de eigen situatie
  • Opslag blijkt gecombineerd met scanning on demand een efficiënte oplossing

Archiefopslag in Boxmeer

Opslag van analoge data tijdens digitaliseringstrajecten gebeurt in speciale opslagruimten in de nabijheid van de scanvoorbereiding en digitaliseringsruimten van 2dA, of bij één van de vaste samenwerkingspartners. Ook voor de middellange en langdurige opslag van analoog en semi-digitaal archiefmateriaal kunt u daarom bij 2dA aankloppen.

Laat u verrassen door de vele toegepaste mogelijkheden, zoals deep storage concepten, scanning on demand of ander informatiebeheer. Verschillende opvraagcondities, specifieke veiligheidsvoorwaarden en exacte klimatologische condities bepalen de prijs. Laat u informeren voor een kostenvergelijk met uw huidige archiefsituatie, indien nodig kunnen wij ook uw digitaliseren.

Van Berghem tot Langeweg en van Oeffelt tot Sprang-Capelle en van Zegge tot Sprundel en van Budel-Schoot tot Nieuwendijk worden wij gevonden en halen wij indien nodig uw archiefstukken op. Of u nu woont op de Rijsvensestraat, Bergse Heihoek of Vossehol in Berghem, op de Wethouder Trompersstraat, Kloosterlaan of Schenkeldijk in Langeweg, op de Katsven, Eurostraat, Dorpsstraat, Scharmolen, Tiendplein of Houwsestraat in Oeffelt, op de Leeuwerik, Leiweg, Kamille, van Goyenstraat of Leeuwerik in Sprang-Capelle, op de Dorestede, Jongeneelenstraat of Hoge Heistraat in Zegge, op de Bergenput, Lokkerstraat of Kronenstraat in Sprundel, op de Klein Schoterstraat, Poelsnip of Klein-Schoot in Budel-Schoot,

Wij werken onder andere voor