ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

Bergschenhoek - Archiefopslag_

Archiefopslag – laat u verrassen door de mogelijkheden

Externe opslag van analoog archiefmateriaal – en ook digitale dragers – is voor veel organisaties een verstandige keuze; Al dan niet in combinatie met een digitaliseringstraject, of scanning on demand.

Veel voorkomende redenen voor externe opslag zijn onder andere:
  • Archiefmateriaal wordt niet of nauwelijks nog geraadpleegd
  • Ruimte voor opslag van de – groeiende – hoeveelheid archiefmateriaal binnen de eigen organisatie mist
  • De eigen archiefruimte is verdeeld over meerdere locaties
  • De benodigde klimatologische omstandigheden doen het archiefmateriaal geen goed
  • De hoeveelheid archiefmateriaal vormt geen veilige combinatie met de aanwezigheid van mensen of materiaal
  • De kosten van eigen archiefopslag en -beheer overstijgen die van extern beheer
  • Opvragingen geschieden sneller in de externe opslag dan in de eigen situatie
  • Opslag blijkt gecombineerd met scanning on demand een efficiënte oplossing

Archiefopslag in Bergschenhoek

Opslag van analoge data tijdens digitaliseringstrajecten gebeurt in speciale opslagruimten in de nabijheid van de scanvoorbereiding en digitaliseringsruimten van 2dA, of bij één van de vaste samenwerkingspartners. Ook voor de middellange en langdurige opslag van analoog en semi-digitaal archiefmateriaal kunt u daarom bij 2dA aankloppen.

Laat u verrassen door de vele toegepaste mogelijkheden, zoals deep storage concepten, scanning on demand of ander informatiebeheer. Verschillende opvraagcondities, specifieke veiligheidsvoorwaarden en exacte klimatologische condities bepalen de prijs. Laat u informeren voor een kostenvergelijk met uw huidige archiefsituatie, indien nodig kunnen wij ook uw archief digitaliseren.

Van Hoogmade tot Goedereede en van Spijkenisse tot Maasland en van Vlist tot Waddinxveen en van Europoort Rotterdam tot Rhoon worden wij gevonden en halen wij indien nodig uw archiefstukken op. Of u nu woont op de Hazepad, Blauwpolderkade of Vlietpark in Hoogmade, op de Markt, Het Dijkje, Nieuw Westerloose Galgeweg, Noord Havendijk, Molenstraat of Tolland in Goedereede, op de Koperwiekhoek, Helmgras, Moeraskreek, Havikhoek, Jacq. Perkstraat of Esdoornstraat in Spijkenisse, op de Maaslandse Dam, Trekkadepad of Pynasplein in Maasland, op de Julianaplein, Clausstraat, West-Vlisterdijk, Bonrepas, Willem-Alexanderstraat of Fransekade in Vlist, op de Kleikade, Nijverheidsweg of Vlasakker in Waddinxveen, op de Moezelweg, Scheurkade, Wolgaweg, Europaweg, Rhôneweg of Moldauweg in Europoort Rotterdam,

Wij werken onder andere voor