ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

Bergharen - Archiefopslag_

Archiefopslag – laat u verrassen door de mogelijkheden

digitalisering van analoog archiefmateriaal – en ook digitale dragers – is voor veel organisaties een verstandige keuze; Al dan niet in combinatie met een digitaliseringstraject, of scanning on demand.

Veel voorkomende redenen voor externe opslag zijn onder andere:
  • Archiefmateriaal wordt niet of nauwelijks nog geraadpleegd
  • Ruimte voor opslag van de – groeiende – hoeveelheid archiefmateriaal binnen de eigen organisatie mist
  • De eigen archiefruimte is verdeeld over meerdere locaties
  • De benodigde klimatologische omstandigheden doen het archiefmateriaal geen goed
  • De hoeveelheid archiefmateriaal vormt geen veilige combinatie met de aanwezigheid van mensen of materiaal
  • De kosten van eigen archiefopslag en -beheer overstijgen die van extern beheer
  • Opvragingen geschieden sneller in de externe opslag dan in de eigen situatie
  • Opslag blijkt gecombineerd met scanning on demand een efficiënte oplossing

Archiefopslag in Bergharen

Opslag van analoge data tijdens digitaliseringstrajecten gebeurt in speciale opslagruimten in de nabijheid van de scanvoorbereiding en digitaliseringsruimten van 2dA, of bij één van de vaste samenwerkingspartners. Ook voor de middellange en langdurige opslag van analoog en semi-digitaal archiefmateriaal kunt u daarom bij 2dA aankloppen.

Laat u verrassen door de vele toegepaste mogelijkheden, zoals deep storage concepten, scanning on demand of ander informatiebeheer. Verschillende opvraagcondities, specifieke veiligheidsvoorwaarden en exacte klimatologische condities bepalen de prijs. Laat u informeren voor een kostenvergelijk met uw huidige archiefsituatie, indien nodig kunnen wij ook uw digitaliseren.

Van Pannerden tot Harderwijk en van Empe tot Spijk en van Randwijk tot Spijk en van Beneden-Leeuwen tot Druten worden wij gevonden en halen wij indien nodig uw archiefstukken op. Of u nu woont op de Rijnstraat, Industrieweg, Veerdam, Korte Nieuwstraat, Ulepad of Elzenhof in Pannerden, op de Rietmeen, Lammertkamp, Eendekamp, Goeman Borgesiuslaan, Chopindreef of Volendampad in Harderwijk, op de IJsselstraat, Lage Steenweg of Hommelstraat in Empe, op de Mark, Spijkse Kweldijk of Veersteeg in Spijk, op de Kerkstraat, Bredeweg of Veerweg in Randwijk, op de Europa-kade, Kerkstraat of 't Höfke in Spijk, op de Liesterstraat, de Peel of Pastoor Jansstraat in Beneden-Leeuwen,

Wij werken onder andere voor