ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

Beekbergen - Archiefopslag_

Archiefopslag – laat u verrassen door de mogelijkheden

digitalisering van analoog archiefmateriaal – en ook digitale dragers – is voor veel organisaties een verstandige keuze; Al dan niet in combinatie met een digitaliseringstraject, of scanning on demand.

Veel voorkomende redenen voor externe opslag zijn onder andere:
  • Archiefmateriaal wordt niet of nauwelijks nog geraadpleegd
  • Ruimte voor opslag van de – groeiende – hoeveelheid archiefmateriaal binnen de eigen organisatie mist
  • De eigen archiefruimte is verdeeld over meerdere locaties
  • De benodigde klimatologische omstandigheden doen het archiefmateriaal geen goed
  • De hoeveelheid archiefmateriaal vormt geen veilige combinatie met de aanwezigheid van mensen of materiaal
  • De kosten van eigen archiefopslag en -beheer overstijgen die van extern beheer
  • Opvragingen geschieden sneller in de externe opslag dan in de eigen situatie
  • Opslag blijkt gecombineerd met scanning on demand een efficiënte oplossing

Archiefopslag in Beekbergen

Opslag van analoge data tijdens digitaliseringstrajecten gebeurt in speciale opslagruimten in de nabijheid van de scanvoorbereiding en digitaliseringsruimten van 2dA, of bij één van de vaste samenwerkingspartners. Ook voor de middellange en langdurige opslag van analoog en semi-digitaal archiefmateriaal kunt u daarom bij 2dA aankloppen.

Laat u verrassen door de vele toegepaste mogelijkheden, zoals deep storage concepten, scanning on demand of ander informatiebeheer. Verschillende opvraagcondities, specifieke veiligheidsvoorwaarden en exacte klimatologische condities bepalen de prijs. Laat u informeren voor een kostenvergelijk met uw huidige archiefsituatie, indien nodig kunnen wij ook uw digitaliseren.

Van Nederhemert tot Tiel en van Groenlo tot De Klomp en van Appeltern tot Dreumel en van Noordeinde Gld tot Zuilichem worden wij gevonden en halen wij indien nodig uw archiefstukken op. Of u nu woont op de Klaproosstraat, Riemerstraat of Kasteellaan in Nederhemert, op de Fabriekslaantje, Ampèrestraat, G.M. van der Zalmstraat, Boswitje, Jasmijn, Dagpauwoogpad, Industrieweg, Bruynisstraat of Wethouder Schootslaan in Tiel, op de Biss Philip Roveniusstraat, Den Koem of Bernhardstraat in Groenlo, op de Fermentatiestraat, Kade of Griftweg in De Klomp, op de Groenedijk, het Lange Land of van Rechterenstraat in Appeltern, op de de Laak, Oude Maasdijk of Frans Halsemaplein in Dreumel, op de Kleine Woldweg, de Kolk of Noorderbrink in Noordeinde Gld,

Wij werken onder andere voor