ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

Baak - Archiefopslag_

Archiefopslag – laat u verrassen door de mogelijkheden

digitalisering van analoog archiefmateriaal – en ook digitale dragers – is voor veel organisaties een verstandige keuze; Al dan niet in combinatie met een digitaliseringstraject, of scanning on demand.

Veel voorkomende redenen voor externe opslag zijn onder andere:
  • Archiefmateriaal wordt niet of nauwelijks nog geraadpleegd
  • Ruimte voor opslag van de – groeiende – hoeveelheid archiefmateriaal binnen de eigen organisatie mist
  • De eigen archiefruimte is verdeeld over meerdere locaties
  • De benodigde klimatologische omstandigheden doen het archiefmateriaal geen goed
  • De hoeveelheid archiefmateriaal vormt geen veilige combinatie met de aanwezigheid van mensen of materiaal
  • De kosten van eigen archiefopslag en -beheer overstijgen die van extern beheer
  • Opvragingen geschieden sneller in de externe opslag dan in de eigen situatie
  • Opslag blijkt gecombineerd met scanning on demand een efficiënte oplossing

Archiefopslag in Baak

Opslag van analoge data tijdens digitaliseringstrajecten gebeurt in speciale opslagruimten in de nabijheid van de scanvoorbereiding en digitaliseringsruimten van 2dA, of bij één van de vaste samenwerkingspartners. Ook voor de middellange en langdurige opslag van analoog en semi-digitaal archiefmateriaal kunt u daarom bij 2dA aankloppen.

Laat u verrassen door de vele toegepaste mogelijkheden, zoals deep storage concepten, scanning on demand of ander informatiebeheer. Verschillende opvraagcondities, specifieke veiligheidsvoorwaarden en exacte klimatologische condities bepalen de prijs. Laat u informeren voor een kostenvergelijk met uw huidige archiefsituatie, indien nodig kunnen wij ook uw digitaliseren.

Van Buren tot Driel en van Ewijk tot Druten en van Kerkwijk tot Varsseveld en van Heilig Landstichting tot Winterswijk Brinkheurne worden wij gevonden en halen wij indien nodig uw archiefstukken op. Of u nu woont op de Buitenbuurt, Kerkstraat of Herenstraat in Buren, op de Langstraat, Kievitstraat of Slangenkruid in Driel, op de Schaapslanden, Lier, Wijngaardscamp, Atrium, Viool of Hoogstraat in Ewijk, op de Bremkamp, Emmastraat of Ambtshuisplein in Druten, op de Kempke, Achterstraat of Molenstraat in Kerkwijk, op de Zaagmolenpad, het Strik of Boterstraat in Varsseveld, op de Pauluslaan, Sionsweg of Profetenlaan in Heilig Landstichting,

Wij werken onder andere voor