ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

Alteveer gem Hoogeveen - Archiefopslag_

Archiefopslag – laat u verrassen door de mogelijkheden

digitalisering van analoog archiefmateriaal – en ook digitale dragers – is voor veel organisaties een verstandige keuze; Al dan niet in combinatie met een digitaliseringstraject, of scanning on demand.

Veel voorkomende redenen voor externe opslag zijn onder andere:
  • Archiefmateriaal wordt niet of nauwelijks nog geraadpleegd
  • Ruimte voor opslag van de – groeiende – hoeveelheid archiefmateriaal binnen de eigen organisatie mist
  • De eigen archiefruimte is verdeeld over meerdere locaties
  • De benodigde klimatologische omstandigheden doen het archiefmateriaal geen goed
  • De hoeveelheid archiefmateriaal vormt geen veilige combinatie met de aanwezigheid van mensen of materiaal
  • De kosten van eigen archiefopslag en -beheer overstijgen die van extern beheer
  • Opvragingen geschieden sneller in de externe opslag dan in de eigen situatie
  • Opslag blijkt gecombineerd met scanning on demand een efficiënte oplossing

Archiefopslag in Alteveer gem Hoogeveen

Opslag van analoge data tijdens digitaliseringstrajecten gebeurt in speciale opslagruimten in de nabijheid van de scanvoorbereiding en digitaliseringsruimten van 2dA, of bij één van de vaste samenwerkingspartners. Ook voor de middellange en langdurige opslag van analoog en semi-digitaal archiefmateriaal kunt u daarom bij 2dA aankloppen.

Laat u verrassen door de vele toegepaste mogelijkheden, zoals deep storage concepten, scanning on demand of ander informatiebeheer. Verschillende opvraagcondities, specifieke veiligheidsvoorwaarden en exacte klimatologische condities bepalen de prijs. Laat u informeren voor een kostenvergelijk met uw huidige archiefsituatie, indien nodig kunnen wij ook uw digitaliseren.

Van Drouwenermond tot Matsloot en van Klazienaveen tot Zuidlaren en van Wateren tot Yde en van Valthe tot Wezup worden wij gevonden en halen wij indien nodig uw archiefstukken op. Of u nu woont op de Gasselternijveenschedreef, Noorderdiep of MarkeScheiding in Drouwenermond, op de Munnikevaart, Roderwolderdijk of Matsloot in Matsloot, op de De Bovenkruier, De Kap of De Paltrok in Klazienaveen, op de Stationsstraat, Sleedoornlaan of N34 in Zuidlaren, op de Hunerwold State, Keukenlaan of Broekweg in Wateren, op de Gelmarusstraat, Brink of De Steeg in Yde, op de Schaapskuilweg, Schansstraat of Linderakkers in Valthe,

Wij werken onder andere voor