ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

Aduard - Archiefopslag_

Archiefopslag – laat u verrassen door de mogelijkheden

digitalisering van analoog archiefmateriaal – en ook digitale dragers – is voor veel organisaties een verstandige keuze; Al dan niet in combinatie met een digitaliseringstraject, of scanning on demand.

Veel voorkomende redenen voor externe opslag zijn onder andere:
  • Archiefmateriaal wordt niet of nauwelijks nog geraadpleegd
  • Ruimte voor opslag van de – groeiende – hoeveelheid archiefmateriaal binnen de eigen organisatie mist
  • De eigen archiefruimte is verdeeld over meerdere locaties
  • De benodigde klimatologische omstandigheden doen het archiefmateriaal geen goed
  • De hoeveelheid archiefmateriaal vormt geen veilige combinatie met de aanwezigheid van mensen of materiaal
  • De kosten van eigen archiefopslag en -beheer overstijgen die van extern beheer
  • Opvragingen geschieden sneller in de externe opslag dan in de eigen situatie
  • Opslag blijkt gecombineerd met scanning on demand een efficiënte oplossing

Archiefopslag in Aduard

Opslag van analoge data tijdens digitaliseringstrajecten gebeurt in speciale opslagruimten in de nabijheid van de scanvoorbereiding en digitaliseringsruimten van 2dA, of bij één van de vaste samenwerkingspartners. Ook voor de middellange en langdurige opslag van analoog en semi-digitaal archiefmateriaal kunt u daarom bij 2dA aankloppen.

Laat u verrassen door de vele toegepaste mogelijkheden, zoals deep storage concepten, scanning on demand of ander informatiebeheer. Verschillende opvraagcondities, specifieke veiligheidsvoorwaarden en exacte klimatologische condities bepalen de prijs. Laat u informeren voor een kostenvergelijk met uw huidige archiefsituatie, indien nodig kunnen wij ook uw digitaliseren.

Van Losdorp tot Nieuw Beerta en van Garmerwolde tot Westerwijtwerd en van Meedhuizen tot De Wilp en van Startenhuizen tot Saaksum worden wij gevonden en halen wij indien nodig uw archiefstukken op. Of u nu woont op de Krommeweg, Krommeweg of Speulhorn in Losdorp, op de Hooiweg, Lauthenlaan of Stadskiel in Nieuw Beerta, op de Meester Rijkensstraat, Grasdijkweg of L. van der Veenstraat in Garmerwolde, op de Palenweg, Breeksterweg of Tolweg in Westerwijtwerd, op de Vennendijk, Cereslaan of Hoofdstraat in Meedhuizen, op de Schoolstraat, Meester Nennstiehlweg, De Stoeken, Keuningsweg, Oudemolendwarsweg of Schoolstraat in De Wilp, op de Huizingerweg, Karshofweg of Huizingerweg in Startenhuizen,

Wij werken onder andere voor