ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

Koekange - Archiefopslag_

Archiefopslag – laat u verrassen door de mogelijkheden

digitalisering van analoog archiefmateriaal – en ook digitale dragers – is voor veel organisaties een verstandige keuze; Al dan niet in combinatie met een digitaliseringstraject, of scanning on demand.

Veel voorkomende redenen voor externe opslag zijn onder andere:
  • Archiefmateriaal wordt niet of nauwelijks nog geraadpleegd
  • Ruimte voor opslag van de – groeiende – hoeveelheid archiefmateriaal binnen de eigen organisatie mist
  • De eigen archiefruimte is verdeeld over meerdere locaties
  • De benodigde klimatologische omstandigheden doen het archiefmateriaal geen goed
  • De hoeveelheid archiefmateriaal vormt geen veilige combinatie met de aanwezigheid van mensen of materiaal
  • De kosten van eigen archiefopslag en -beheer overstijgen die van extern beheer
  • Opvragingen geschieden sneller in de externe opslag dan in de eigen situatie
  • Opslag blijkt gecombineerd met scanning on demand een efficiënte oplossing

Archiefopslag in Koekange

Opslag van analoge data tijdens digitaliseringstrajecten gebeurt in speciale opslagruimten in de nabijheid van de scanvoorbereiding en digitaliseringsruimten van 2dA, of bij één van de vaste samenwerkingspartners. Ook voor de middellange en langdurige opslag van analoog en semi-digitaal archiefmateriaal kunt u daarom bij 2dA aankloppen.

Laat u verrassen door de vele toegepaste mogelijkheden, zoals deep storage concepten, scanning on demand of ander informatiebeheer. Verschillende opvraagcondities, specifieke veiligheidsvoorwaarden en exacte klimatologische condities bepalen de prijs. Laat u informeren voor een kostenvergelijk met uw huidige archiefsituatie, indien nodig kunnen wij ook uw digitaliseren.

Van Valthermond tot de Wijk en van 2e Valthermond tot Paterswolde en van Holsloot tot Zandberg en van Nieuweroord tot Schoonebeek worden wij gevonden en halen wij indien nodig uw archiefstukken op. Of u nu woont op de Wollegras, Sportlaan of Kavelingen in Valthermond, op de Postweg, Prof. Blinkweg of Emmaweg in de Wijk, op de A.G. Wildervanckweg, Broekdijken of Valthermussel in 2e Valthermond, op de Hooiweg, Henri Dunantweg of Nieuwe Akkers in Paterswolde, op de Marokko, Everlang of Lootjesbergen in Holsloot, op de A.G. Wildervanckweg, Schaapsbergweg of Kerklaan in Zandberg, op de Middenraai of Geeserraai in Nieuweroord,

Wij werken onder andere voor