ac30459c-193e-4621-af74-876f6f045d2b

Herkingen - Archiefopslag_

Archiefopslag – laat u verrassen door de mogelijkheden

Externe opslag van analoog archiefmateriaal – en ook digitale dragers – is voor veel organisaties een verstandige keuze; Al dan niet in combinatie met een digitaliseringstraject, of scanning on demand.

Veel voorkomende redenen voor externe opslag zijn onder andere:

Archiefmateriaal wordt niet of nauwelijks nog geraadpleegd

Ruimte voor opslag van de – groeiende – hoeveelheid archiefmateriaal binnen de eigen organisatie mist

De eigen archiefruimte is verdeeld over meerdere locaties

De benodigde klimatologische omstandigheden doen het archiefmateriaal geen goed

De hoeveelheid archiefmateriaal vormt geen veilige combinatie met de aanwezigheid van mensen of materiaal

De kosten van eigen archiefopslag en -beheer overstijgen die van extern beheer

Opvragingen geschieden sneller in de externe opslag dan in de eigen situatie

Opslag blijkt gecombineerd met scanning on demand een efficiënte oplossing

Opslag van analoge data tijdens digitaliseringstrajecten gebeurt in speciale opslagruimten in de nabijheid van de scanvoorbereiding en digitaliseringsruimten van 2dA, of bij één van de vaste samenwerkingspartners. Ook voor de middellange en langdurige opslag van analoog en semi-digitaal archiefmateriaal kunt u daarom bij 2dA aankloppen.

Laat u verrassen door de vele toegepaste mogelijkheden, zoals deep storage concepten, scanning on demand of ander informatiebeheer. Verschillende opvraagcondities, specifieke veiligheidsvoorwaarden en exacte klimatologische condities bepalen de prijs. Laat u informeren voor een kostenvergelijk met uw huidige archiefsituatie, indien nodig kunnen wij ook uw archief digitaliseren.

Van Ouddorp tot Leimuiden en van Bleskensgraaf ca tot Nootdorp en van Middelharnis tot Nieuwpoort en van Nieuw-Lekkerland tot Brandwijk worden wij gevonden en halen wij indien nodig uw archiefstukken op. Of u nu woont op de Westvoorn, Westerweg, Molenblok, Van Kerkwijkhof, Bredeweg of Brouwersdam in Ouddorp, op de Acacialaan, Polderlaan of Kastanjelaan in Leimuiden, op de Weegbreepad, Dotterbloemstraat, Koolmeesstraat, Elzenweg, Lindenstraat of Boterbloemstraat in Bleskensgraaf ca, op de Walstro, Kromme Kade of Brasserskade in Nootdorp, op de Galgeweg, Dirk Bosstraat, Brandsteeg, Oostmoerse Scheidweg, Verlengd Marietjespad of Eendrachtstraat in Middelharnis, op de Patersgang, Hoogstraat of Schoolstraat in Nieuwpoort, op de Meester Streeflandstraat, Gerard Verstegenstraat, Dorpslaan, H.O. van der Kooistraat, Fregatstraat, Uranusstraat, Rietzanger, Barkstraat of Schokkerstraat in Nieuw-Lekkerland,

Wij werken onder andere voor